06-24-2008, 01:40 AM
|
#1 (permalink)
|
Moderator
medy şuanda Offline
Rep Gücü: 14109413
|
1981 - 1985 Film Indeksi
1981
Acı Gerçekler (1981) Hayri Şahin - Serpil Çakmaklı - Yılmaz Köksal - Erol Taş Orhan
Acı Günler (1981) Cüneyt Arkın - Nazan Şoray - Atilla Ergün - Nejat Gürçen Raty
Acımasız Dünya (16 mm)
Ağla Gözlerim (16 mm)
Ah Güzel İstanbul - 1981 Kadir İnanır - Müjde Ar - Hakan Tanfer - Sümer Tilmaç medy
Antepli (1981) Berhan Şimşek - Işıl German - Yıldırım Gencer - Levent Çakır kaptan3434
Asrın Kadını
Aşk Pınarı (16 mm)
At (1981) Genco Erkal - Harun Yeşilyurt DarkGray
Azap Çiçeği (35 mm)
Bağrımdaki Ateş (1981) Selami Şahin - Sevda Karaca - Yalçın Gülhan - Yusuf Sezgin enes1
Ben De Özledim - 1981 Ferdi Tayfur - Banu Alkan - Esra Yıldız - Sümer Tilmaç medy
Bir Damla Ateş - 1981 Ferdi Tayfur - Necla Nazır - Fikret Hakan - Ünsal Emre medy
Bizim Sokak (1981) Müjdat Gezen, Münir Özkul, Adile Naşit, Kâmil Sönmez, Neco booble
Çirkinler de Sever (1981) Müjde Ar - İlyas Salman - Tunga Uyar - Atilla Türköz Orhan
Davaro (1981) Kemal Sunal - Şener Şen - Pembe Mutlu - Adile Naşit stylezz1
Deli Kan (35 mm)
Deliler Koğuşu (1981) Adile Naşit - Altan Erbulak - Baykal Kent - Müjdat Gezen Orhan
Dört Geline Dört Damat (16 mm)
Feryada Gücüm Yok (1981) Orhan Gencebay - Müjde Ar - Pembe Mutlu - Nuri Alço Mesut
Gırgıriye - 1981 Gülşen Bubikoğlu - Müjdat Gezen - Münir Özkul - Adile Naşit medy
Gırgıriyede Şenlik Var - 1981 Gülşen Bubikoğlu - Müjdat Gezen - Münir Özkul Medy
Günah Defteri (1981) Gökhan Güney - Banu Alkan - Yılmaz Köksal - Ahmet Mekin Orhan
Hababam Sınıfı Güle Güle (1981) ilyas Salman - Mehmet Ali Erbil - Yaprak Özdemiroğlu DrJekyll
Hamam Böcekleri (16 mm)
Hamaylı Boynundayım (16 mm)
Harman Sonu (35 mm)
Herhangi Bir Kadın (1981) Tarık Akan - Hülya Koçyiğit - Cihan Ünal Greenalmond
Hor Görme Garibi (35 mm)
İnsanlık Uğruna - 1981 Bulut Aras - Güngör Bayrak - Yusuf Sezgin - Erol Taş medy
İntikam Yemini (35 mm)
İtirazım Var (1981) Müslüm Gürses - Serpil Çakmaklı - Yalçın Gülhan - Aynur Beller Orhan
Kader Arkadaşı - 1981 Cüneyt Arkın - Deniz Akbulut - Yaprak Onur - Levent Çakır medy
Kan Bağı (16 mm)
Kanlı Nigar (1981) Kemal Sunal - Fatma Girik - Dinçer Çekmez - Bahar Öztan Orhan
Kara Bahtım (16 mm)
Kara Gurbet (1981) Ferdi Tayfur - Oya Aydoğan - Sümer Tilmaç - Reha Yurdakul booble
Kardeş Kurşunu (1981) Yıldıray Çınar - Mehlike Kenter - Yılmaz Köksal booble
Kırık Bir Aşk Hikayesi (1981) Kadir İnanır - Hümeyra - Halil Ergün - Özlem Onursal Orhan
Kimbilir (Kibariye) (35 mm)
Kirvenin Kızı (16 mm)
Kürtaj (1981) Suna Yıldızoğlu - Yalçın Gülhan - Yusuf Sezgin - Suna Selen Betamax
Makber (16 mm)
Mecnun (35 mm)
Milcan (35 mm)
Mutlu Ol Yeter (35 mm)
Mutluluk Haram Oldu (35 mm)
Olmaz Olsun (1981) Ferdi Tayfur - Necla Nazır - Kadir Savun kaptan3434
Öğretmen Kemal (1981) Cüneyt Arkın - Fikret Hakan - Meral Orhonsay Stylezz1
Ölmeyen Arkadaşlık (35 mm)
Önce Hayaller Ölür - 1981 Cüneyt Arkın - Murat Arkın - Betül Arkın medy
Seviyorum Allahım (16 mm)
Seni Yakacaklar - 1981 İbrahim Tatlıses - Perihan Savaş - Aydemir Akbaş medy
Sevdalım - 1981 Selahattin Alpay - Serpil Çakmaklı - Behiye Eraksoy - Hüseyin Peyda medy
Su (1981) Cüneyt Arkın - Orhan Günşiray - Filiz Özten - Nejat Özbek Stylezz1
Şabancık (1981) Aydemir Akbaş - Ali Poyrazoğlu - Adile Naşit - Canan Perver booble
Şaka Yapma (1981) Zeki Alasya - Metin Akpınar - Adile Naşit - Pembe Mutlu DrJekyll
Takip (1981) Cüneyt Arkın - Fikret Hakan - Oya Aydoğan - Eşref Kolçak Stylezz1
Toprağın Teri - 1981 Fikret Hakan - Güngör Bayrak - Bulut Aras medy
Tövbe - 1981 İbrahim Tatlıses - Oya Aydoğan - Şehnaz Dilan - Şükriye Atav medy
Unutulmayanlar (1981) Cüneyt Arkın - Selma Güneri - Fikret Hakan - Ekrem Bora DrJekyll
Uyanık Aptallar (1981) Nokta ile Virgül - Suna Yıldızoğlu - Öztürk Serengil 1adam
Üç Kardeştiler (1981) Aytekin Akkaya - Seda Sayan - Ünsal Emre - Tülay Erçetin DrGentleme
Üç Kağıtçı (1981) Kemal Sunal - Ali Şen - Turgut Özatay - Nizam Ergüden DrJekyll
Ümmüye (Sevdiğim Sensin) (16 mm)
Vazgeç Gönlüm (35 mm)
Vurun Beni Öldürün (1981) Gökhan Güney - Banu Alkan - Ahmet Mekin - Şehnaz Dilan DrJekyll
Yapışık Kardeşler /Nok. İle Virgül (1981) Abdullah Şahin - Enver Demirkan -Ahu Tuğba Orhan
Yasak Aşk (35 mm)
Yaşamak Bu Değil (1981) İbrahim Tatlıses - Serpil Çakmaklı - Suzan Avcı DrJekyll
Yılanı Öldürseler (1981) Türkan Şoray - Talat Bulut - Mahmut Cevher - Ahmet Mekin Orhan
Yol (1981) Tarık Akan - Halil Ergün - Necmettin Çobanoğlu - Şerif Sezer Greenalmond
Yüz Karası (35 mm)
1982
Adile Teyze - 1982 Adile Naşit - Şener Şen - Ayşen Gruda - Hulusi Kentmen medy
Ağlayan Gülmedi mi (1982) Mahmut Tuncer - Bahar Öztan - Münir Özkul / VHS beyazprd
Ağlayan Gülmedi mi (1982) Mahmut Tuncer - Bahar Öztan - Münir Özkul / TV mhkose
Alişan - 1982 İbrahim Tatlıses - Yaprak Özdemiroğlu - Yaman Okay - Ali Tutal medy
Altın Kafes - 1982 Gönül Yazar - Serdar Gökhan - Münir Özkul medy
Arkadaşım - 1982 Tarık Akan - Fikret Hakan - Neşe Aksoy - Bülent Kayabaş Cihan
Aşkların En Güzeli - 1982 Kadir İnanır - Banu Alkan - Mesut Çakarlı - Ünsal Emre medy
Baş Belası (1982) Zeki Alasya - Metin Akpınar - Mine Koldaş - Pembe Mutlu Orhan
Beni Unutma (1982) Bulut Aras - Serpil Çakmaklı - Ahmet Mekin - Münir Özkul DrJekyll
Berduşlar (35 mm)
Bir Pazar Günü - 1982 Çoşkun Sabah - Serpil Çakmaklı - Yusuf Sezgin - Yalçın Gülhan medy
Bir Yudum Mutluluk (1982) Orhan Gencebay - Necla Nazır - Erol Günaydın - Şükriye Atav DrJekyll
Bitmeyen Ayrılık (16 mm)
Bizim Mahallle (1982) Çetin Dağlar - Bahar Öztan - Ferda Ferdağ Betamax
Buyurun Cümbüşe - 1982 Münir Özkul - Adile Naşit - Ayşen Gruda - Sümer Tilmaç medy
Ceza - 1982 Coşkun Sabah - Deniz Akbulut - Salih Kırmızı - Reha Yurdakul medy
Çayda Çıra (1982) Talat Bulut - Serpil Çakmaklı - Erol Taş - Pembe Mutlu DrJekyll
Çiçek Abbas (1982) İlyas Salman - Şener Şen - Pembe Mutlu - Ayşen Gruda Orhan
Çiçek Dağı (35 mm)
Doktor Civanım (1982) Kemal Sunal - Bahar Öztan - Ayşen Gruda DrJekyll
Dolap Beygiri (1982) İlyas Salman - Şener Şen - Ayşen Gruda - Yaprak Özdemiroğlu Orhan
Dolap Beygiri (1982) İlyas Salman - Şener Şen Raty
Dört Yanım Cehennem (1982) Cüneyt Arkın - Bahar Öztan - Eşref Kolçak - Kazım Kartal beyazprd
Dünyayı Yıkmasaydın (16 mm)
Dünyayı Kurtaran Adam (1982) Cüneyt Arkın - Aytekin Akkaya - Füsun Uçar yedi_numara
Düşkünüm Sana - 1982 Nükhet Duru - Fikret Hakan - Faruk Peker - Yusuf Sezgin medy
Elveda Dostum - 1982 Kadir İnanır - Ahu Tuğba - Pembe Mutlu - Haluk Kurtoğlu medy
Faize Hücum - 1982 Genco Erkal - Ahmet Sezerel - Asuman Arsan - Suna Selen medy
Gazap Rüzgarı (1982) Hülya Koçyiğit - Cihan Ünal - Mahmut Cevher - Münir Özkul DrJekyll
Gırgır Ali (1982) Cüneyt Arkın - Emel Tümer - Kazım Kartal - Hikmet Taşdemir Stylezz1
Göl - 1982 Müjde Ar - Hakan Balamir - Talat Bulut - Orhan Çağman - Mehmet Esen Hyde
Görgüsüzler (1982) Gülşen Bubikoğlu - Müjdat Gezen DrJekyll
Gözüm Gibi Sevdim (35 mm)
Gurbet Kuşları (1982) Ahmet Hoşsöyler - Pembe Mutlu - Yılmaz Köksal - Bülent Bilgiç Orhan
Gülsüm Ana (1982) Fatma Girik - Hayati Hamzaoğlu - Reha Yurdakul Stylezz1
Günaha Girme - 1982 Ferdi Tayfur - Serpil Çakmaklı - Oya Aydoğan - Yıldırım Gencer medy
Hakkari'de Bir Mevsim (1982) Genco Erkal - Erkan Yücel - Şerif Sezer - Rana Cabbar DarkGray
Hasret Sancısı (1982) Ferdi Tayfur - Çiğdem Tunç - Nuri Alço Tarya
Hatırladın Mı (16 mm)
Hülyam (1982) Gökhan Güney - Güngör Bayrak - Ünsal Emre - Ahmet Mekin - Bilgen Gökçen Orhan
Islak Güneş (35 mm)
Islak Mendil (1982) Ümit Besen - Canan Perver - Münir Özkul - Pembe Mutlu Raty
İffet (1982) Müjde Ar - Faruk Peker - Savaş Başar - Ergün Uçucu - Damla Çoşkunoğlu Orhan
Kaçak (1982) Tarık Akan - Fatma Girik - Celile Toyon Greenalmond
Kader Bize Düşman Mı - 1982 Demir Demirkol - Tülay Erçetin - Aytekin Akkaya medy
Kanije Kalesi (1982) Cüneyt Arkın - Melike Zobu - Yavuz Selekman Greenalmond
Kelepçe (1982) Cüneyt Arkın - Eşref Kolçak - Hikmet Taşdemir snemadelisi
Kırmızı Kelebek (1982) Bulut Aras - Yılmaz Köksal - Bahar Öztan - Gordon Mitchel DrJekyll
Kimsesizler (16 mm)
Kördüğüm (1982) Orhan Gencebay - Gülşen Bubikoğlu Raty
Leyla İle Mecnun - 1982 Orhan Gencebay - Gülşen Bubikoğlu - Yılmaz Köksal medy
Mine (1982) Türkan Şoray - Cihan Ünal - Hümeyra - Kerim Afşar - Selçuk Uluergüven Orhan
Nasıl İsyan Etmem (1982) İbrahim Tatlıses - Meral Orhonsay - Kâmuran Usluer Raty
Nikah Masası (1982) Ümit Besen - Banu Alkan - Güner Ümit - Bülent Kayabaş Greenalmond
O Kadın (1982) Gülşen Bubikoğlu - Cihan Ünal - Arsen Gürzap - Kerem Yılmazer Orhan
Ölümsüz (1982) Cüneyt Arkın - Nazan Saatçi - Ahmet Mekin - Nihat Yiğit Stylezz1
Sancı (16 mm)
Sen De Mi Leyla - 1982 Ferdi Tayfur - Güngör Bayrak - Yalçın Gülhan - Ahmet Mekin medy
Seni Kalbime Gömdüm (1982) Türkan Şoray - Cihan Ünal - Müşfik Kenter DrJekyll
Sevenler Ölmez (16 mm)
Soğukoluk (16 mm)
Son Akın (35 mm) Raty
Son Savaşçı - 1982 Cüneyt Arkın - Orhan Günşiray - Füsun Uçar - Hüseyin Peyda medy
Şıngırdak Şadiye (1982) Tennur Solak - Münir Özkul - Adile Naşit - Kartal Kaan DrJekyll
Talih Kuşu - 1982 Gökhan Güney - Canan Perver - Münir Özkul - Adile Naşit medy
Tomruk (1982) Kadir İnanır - Serpil Çakmaklı - Selçuk Özer - Yaman Okay Orhan
Tomruk (1982) Kadir İnanır - Serpil Çakmaklı - Selçuk Özer snemadelisi
Umut Dilencisi (16 mm)
Vatan Kucağında (35 mm)
Yakılacak Kadın - 1982 Fatma Girik - Bulut Aras - Yılmaz Köksal medy
Yalan (1982) İbrahim Tatlıses - Perihan Savaş - Parla Şenol DrJekyll
Yaşamak Seninle Güzel (1982) Hülya Süer - Talat Bulut - Yılmaz Köksal - Yıldırım Önal DrJekyll
Yedi Bela Hüsnü (1982) Kemal Sunal - Şevket Altuğ - Oya Aydoğan stylezz1
Yürek Yarası - 1982 Kadir İnanır - Serpil Çakmaklı - Reha Yurdakul - Aliye Rona medy
Zahidem (16 mm)
1983
Ağlayan Gülmedimi - 1983 Mahmut Tuncer - Bahar Öztan - Sümer Tilmac - Münir Özkul beyazprd
Aile Kadını (1983) Müjde Ar - Savaş Başar - Muhteşem Demirağ - Hülya Yiğitalp DrJekyll
Akrepler (1983) Kemal Aydan - Emel Tümer - Tugay Toksöz - Levent Çakır - Funda Fırat Orhan
Anlatamadım (1983) Müslüm Gürses - Nükhet Egeli - Nazan Ayas - Neriman Köksal Orhan
Aptal Kahraman (1983) İlyas Salman - Bahar Öztan - Bülent Kayabaş - Sümer Tilmaç kamil
Aşk Adası (1983) Gökhan Güney, Seda Sayan, Ahmet Sabahi, Yılmaz Köksal booble
Aşk Salıncağı (16 mm)
Asya Ejderi (35 mm)
Azrailin Elçileri (35 mm)
Badi (35 mm)
Bataklıkta Bir Gül - 1983 Banu Alkan - Faruk Peker - Mahmut Hekimoğlu - Hülya Tuğlu medy
Bedel (1983) Kadir İnanır - Christian Haydar - Bahar Öztan - Ekrem Bora kamil
Beyaz Ölüm (1983) Tarık Akan - Ahu Tuğba - Yaprak Özdemiroğlu - Ünsal Emre Zagor
Bin Kere Ölmek (35 mm)
Bir Şarkılık Mutluluk (16 mm)
Bir Zamanlar Kardeştiler (1983) Bulut Aras - Nazan Saatçi - Yusuf Sezgin DrJekyll
Can Kurban (35 mm)
Çarıklı Milyoner (1983) Kemal Sunal - Necla Nazır - Ali Şen -Reha Yurdakul -Memduh Ün Cihan
Çelik Mezar (1983) Güngör Bayrak - Salih Güney - Hülya Avşar - Tanju Korel Orhan
Çiçek (35 mm)
Çile Dünyası (16 mm)
Çoban Yıldızı - 1983 Yıldıray Çınar - Filiz Ersürer - Erol Taş - Baki Tamer Hyde
Kuduz / Çocuklar Çiçektir (1983) Tarık Akan - Necla Nazır - Mesut Çakarlı Orhan
Çöl (1983) - Emel Tümer - Cüneyt Arkın - Salih Kırmızı booble
Çöl Cenneti (35 mm)
Davetsiz Misafir (35 mm)
Derman - 1983 Tarık Akan - Hülya Koçyiğit - Talat Bulut - Nur Sürer medy
Doğarken Öldüm
Dostlar Sağolsun (1983) Ümit Besen - Bahar Öztan - Münir Özkul - Suzan Avcı Raty
Dönme Dolap (1983) Zeki Alasya - Metin Akpınar - Pembe Mutlu - Nevra Serezli Tarya
Duvar - 1983 Tuncel Kurtiz - Ayşe Emel Mesçi - Nicolas Hossei / DVD orhan
Duvar - 1983 Tuncel Kurtiz - Ayşe Emel Mesçi - Nicolas Hossei medy
En Büyük Yumruk (1983) Cüneyt Arkın - Meral Orhonsay - Hüseyin Peyda / VHS Stylezz1
En Büyük Yumruk - 1983 Cüneyt Arkın - Meral Orhonsay - Hüseyin Peyda medy
En Büyük Şaban (1983) Kemal Sunal - Nilgün Bubikoğlu - Kamran Usluer - Reha Yurdakul Stylezz1
Erkekçe (1983) Cüneyt Arkın - Nilgün Saraylı - Hüseyin Peyda - Ali Şen - Kazım Kartal Stylezz1
Esir - 1983 Sait Seyit - Deniz Akbulut - Erol Taş - Eşref Kolçak Hyde
Feryat (35 mm)
Futboliye (35 mm)
Gecelerin Kadını - 1983 Banu Alkan - Faruk Peker - Metin Sezerli - Suna Selen medy
Gecenin Sonu (1983) Tarık Akan - Çiğdem Tunç - Ahmet Mekin enes1
Gırgıriyede Cümbüş (1983) Gülşen Bubikoğlu - Müjdat Gezen - Perran Kutman Orhan
Gizli Kuvvet (1983) Kunt Tulgar - Salih Kırmızı - Gordon Mitchel - Orhan Günşiray kamil
Gül Ağacı (35 mm)
Günah (1983) İbrahim Tatlıses - Derya Tuna - Şükriye Atav DrJekyll
Günahkar (35 mm)
Güneşin Tutulduğu Gün - 1983 Müjde Ar - Bülent Bilgiç - Günay Girik - Fatoş Çelik medy
Haram (1983) Hülya Avşar - Salih Güney - Fikret Hakan - Neriman Köksal - Suzan Avcı DrJekyll
Hasret Yorgunu (16 mm)
İdamlık (1983) Cüneyt Arkın - Sema Göktaş - Kazım Kartal - Hüseyin Peyda Stylezz1
İhtiras Fırtınası - 1983 Cihan Ünal - Gülşen Bubikoğlu - Zuhal Olcay - Raik Alnıaçık Hyde
İkimizde Sevdik (1983) Mahmut Tuncer - Bahar Öztan - Yıldırım Gencer - Eşref Kolçak atilgan72
İllet (16 mm)
İlişki (1983) Banu Alkan - Faruk Peker - Engin Çağlar - Münir Özkul- Neriman Köksal Mesut
İntikam Benim (1983) Cüneyt Arkın - Emel Tümer - Hüseyin Peyda fatih0891
Kahır (1983) Orhan Gencebay - Hülya Avşar - Salih Kırmızı - Yusuf Sezgin yedi_numara
Kahreden Kurşun (1983) Bulut Aras - Nazan Saatçi - Yusuf Sezgin sonperde
Kalbimdeki Acı (1983) Ferdi Tayfur - Oya Aydoğan - Hikmet Taşdemir Tarya
Kardeşim Benim (35 mm)
Kılıbık (1983) Kemal Sunal - Nevra Serezli - Ali Şen - Sümer Tilmaç DrJekyll
Kobra (35 mm)
Kurban (1983) Kadir İnanır - Ahu Tuğba - Yalçın Gülhan - Şükriye Atav yedi_numara
Küçük Eller (1983) Tanju Korel - Murat Soydan - Filiz Özten booble
Lotto Kralı (1983) Mehmet Ali Erbil - Ayşen Gruda - Kenan Pars - Suna Pekuysal Betamax
Metres (1983) Türkan Şoray - Can Gürzap - Neriman Köksal - Metin Serezli Cihan
Nikah (35 mm)
Oğlum Oğlum (1983) Fatma Girik - Ekrem Bora - Yılmaz Zafer - Sevda Ferdağ kamil
Öldürme Beni (16 mm)
Ölüme Son Adım (1983) - Cüneyt Arkın - Emel Tümer - Yıldırım Gencer booble
Seni Seviyorum (1983) Türkan Şoray - Cihan Ünal - Bülent Bilgiç - Erdal Özyağcılar Cihan
Şalvar Davası (1983) Şener Şen - Müjde Ar - Halil Ergün Stylezz1
Şaşkın Ördek - 1983 İlyas Salman - Pembe Mutlu - Adile Naşit - Münir Özkul medy
Şekerpare (1983) Şener Şen - İlyas Salman - Şevket Altuğ - Yaprak Özdemiroğlu orhan
Tokatçı (1983) Kemal Sunal - Nazan Saatçi - Ali Şen - Şevket Altuğ Orhan
Toprağın Kanı (1983) Mehmet Şahin - Güngor Bayrak sonperde
Türkiyem (35 mm)
Üç Kabadayı (35 mm)
Vahşi Kan (1983) Cüneyt Arkın - Hüseyin Peyda - Emel Tümer - Oktar Durukan Stylezz1
Ve Recep Ve Zehra Ve Ayşe (1983) Mahmut Cevher - Necla Nazır - Pembe Mutlu Betamax
Yaktı Beni (1983) Ferdi Tayfur - Serpil Çakmaklı - Yalçın Gülhan snemadelisi
Yıkılan Gurur - 1983 Ümit Besen - Serpil Çakmaklı - Bilgen Gökçen - Bülent Kayabaş Hyde
Yıldızlarda Kayar (1983) Ferdi Tayfur - Bahar Öztan - Burak Gülgen - Yıldırım Gencer yedi_numara
Yorgun - 1983 İbrahim Tatlıses - Seda Sayan - Şehnaz Dilan - Mesut Çakarlı Hyde
Zifaf (35 mm)
Zulüm - 1983 Orhan Gencebay - Güngör Bayrak - Yıldız Kenter - Kadir Savun medy
1984
Acı (1984) Deniz Akbulut - Yalçın Gülhan - Berhan Şimşek - Kadir Savun - İlhan Devrim Kamil
Acı Ekmek
Acı Yemek
Aç Kartallar (1984) Nihat Yiğit - Nilgün Saraylı - Mecit Yavuz - Naci Özsoy Orhan
Ağlattı Kader (1984) Müslüm Gürses - Ayşegül Ünsal - Hikmet Taşdemir - Baykal Kent DrJekyll
Ağlama Yarim (16 mm)
Asılacak Kadın (16 mm)
Aşk Sürgünü (16 mm)
Aşkım Günahımdır (1984) Orhan Gencebay - Oya Aydoğan - Güzin Doğan - Murat Soydan Orhan
alev-alev-1984-cuneyt-arkin-tarik-akan-gulsen-bubikoglu DrJekyll
Ayna (35 mm)
Atla Gel Şaban (1984) Kemal Sunal - Nevra Serezli - Turgut Özatay stylezz1
Ayrılık (16 mm)
Ayşem (1984) İbrahim Tatlıses - Hülya Avşar - Nilgün Saraylı - Süleyman Turan / VHS Atos
Ayşem - 1984 İbrahim Tatlıses - Hülya Avşar - Nilgün Saraylı - Süleyman Turan medy
Bahtı Karalı (16 mm)
Balayı - 1984 Kadir İnanır - Nazan Şoray - Murat Soydan - Neriman Köks medy
Bana Babamı Anlat (1984) Bedri Ayseli - Nükhet Egeli - Hüseyin Peyda - Fırat Güney pando
Batak - 1984 Vahdet Vural - Şehnaz Dilan - Erol Taş - Damla İnal medy
Bekçi (35 mm)
Beklenmeyen Randevu (35 mm)
Belalı Fedailer (16 mm)
Ben Tövbemi Geri Aldım (16 mm)
Beni Kalbinden Atma (16 mm)
Berduşlar Sosyetede (35 mm)
Beş Kafadar - 1984 Bulut Aras - Meral Orhonsay - Yusuf Sezgin - Yıldırım Gencer medy
Bırakın Yaşasınlar (1984) Cüneyt Arkın - Yıldırım Gencer - Bilun Nazlıhan Stylezz1
Bırakın Yaşasınlar (1984) Cüneyt Arkın - Bilun Nazlıhan - Yıldırım Gencer Raty
Bir Sevgi İstiyorum (35 mm)
Birkaç Güzel Gün İçin - 1984 Cüneyt Arkın - Necla Nazır -Cemal Gencer -Tuğrul Meteer medy
Bir Yıldız Doğuyor (16 mm)
Bir Yudum Sevgi (1984) Kadir İnanır, Hale Soygazi, Meral Çetinkaya , Macit Koper booble
Bir Yudum Sevgi (1984) Kadir İnanır - Hale Soygazi - Meral Çetinkaya - Macit Koper medcezir
Bizimkiler (Of Of Emine) - 1984 Müjdat Gezen - Perran Kutman - Deniz Uğur medy
Cumartesi Cumartesi (35 mm)
Çalsın Sazlar (1984) Müjdat Gezen - Perran Kutman - Öztürk Serengil DrJekyll
Çare Sende Allahım (35 mm)
Çaresizim (35 mm)
Çılgın Arzular (1984) Ferdi Tayfur - Yaprak Özdemiroğlu - Pembe Mutlu Tarya
Dağınık Yatak (1984) Müjde Ar - Ümit Belen Raty
Damga (1984) Tarık Akan - Yaprak Özdemiroğlu - Yusuf Sezgin - Salih Kırmızı medcezir
Darbe (35 mm)
Deli Fişek (1984) Cüneyt Arkın - Bahar Öztan - Erol Taş snemadelisi
Dertlerin Sahibi (Ecelin Gölgesinde) - 1984 Hüseyin Altın - Nesrin Çilem Hyde
Dev Kanı (1984) Cüneyt Arkın - Leyla Somer - Erol Taş snemadelisi
Dil Yarası (1984) Orhan Gencebay - Yaprak Özdemiroğlu Raty
Dost Yarası (35 mm)
Eski Günler (16 mm)
Ejderin İntikamı (1984) Nihat Yiğit - Süleyman Turan - Ayşegül Çıdamlı Tarya
Fahriye Abla (1984) Müjde Ar - Tarık Tarcan - İhsan Yüce Greenalmond
Fırtına Kemal - 1984 Erol Solak - Lale Alkan - Bülent Bilgiç - Turgut Özatay medy
Fırtına Gönüller (1984) Burçin Oraloğlu - Yaprak Özdemiroğlu - Burçin Orhon Orhan
Fidan (1984) Fikret Hakan - Nur Sürer - Talat Bulut - Oktar Durukan Orhan
Firar (1984) Hülya Koçyiğit - Talat Bulut - Metin Çekmez - Haldun Ergüvenç Orhan
Garibanlar
Gece Yarısı (16 mm)
Gecelerin Adamı (16 mm)
Geçim Otobüsü (35 mm)
Gırgıriyede Büyük Seçim (1984) Gülşen Bubikoğlu - Müjdat Gezen - Perran Kutman DrJekyll
Gizli Duygular (1984) Müjde Ar - Bülent Bilgiç - Zümrüt Cansel - Necati Bilgiç Orhan
Gözlerin Bela Senin (1984) Gülistan Sayın - Arif Meşhur - Feryal Feray Orhan
Gönlüm ve Ben (1984) Adnan Şenses - Filiz Ersürer - İsmail Hakkı Şen - Diler Saraç Betamax
Gurbet - 1984 Yılmaz Köksal - Pembe Mutlu - Salih Kırmızı - Kadir Savun Hyde
Güldürme Beni (16 mm)
Gülümseyen Dünya - 1984 Zeki Alasya - Müjdat Gezen - Perran Kutman - Bora Ayanoğlu medy
Gülibik (35 mm)
Güneş Doğarken (1984) Kadir İnanır - Hülya Avşar DarkGray
Halk Düşmanı (16 mm)
Hata (16 mm)
Hercai (16 mm)
Hüzün (1984) Bedia Akartürk - Engin Çağlar - Tugay Toksöz - Leyla Altın Orhan
İçimdeki İsyan (16 mm)
İftira (16 mm)
İmparator - 1984 Kadir İnanır - Seda Sayan - Bilun Nazlıhan - Erol Taş -Turgut Özatay Cihan
Kader (35 mm)
Kader Çıkmazı/Turnalar (1984) Gökhan Güney - Neşe Aksoy - Ahmet Mekin booble
Kaderin Suçu (16 mm)
Kadersizler (16 mm)
Kadın Bir Defa Sever (35 mm)
Kadınca (35 mm)
Kalbinden Atma Beni (16 mm)
Kan - 1984 Tarık Akan - Serpil Çakmaklı - Hakan Balamir - Alev Sayın 1adam
Kanun Kanundur - 1984 Cüneyt Arkın - Özlem Onursal - Ahmet Mekin - Hüseyin Peyda medy
Kaptan (1984) Hülya Avşar - Orhan Gencebay - Filiz Ersürer - Ali Yalaz - Ünsal Emre desires
Kara Bahtım (16 mm)
Karanfilli Naciye (1984) Hülya Avşar - Talat Bulut - Ayşegül Ünsal - Hayati Hamzaoğlu Orhan
Kardeşin Kanı (Splettring) (16 mm)
Kartal Bey- 1984 Cüneyt Arkın - Alev Sayın - Yıldırım Gencer - Kadir Savun medy
Kaşık Düşmanı - 1984 Perihan Savaş - Halil Ergün - Mesut Engin - Ayşegül Ünsal medy
Kaybolan Umutlar (İçimdeki İsyan)
Kayıp Kızlar (1984) Tarık Akan - Ahu Tuğba - Nuri Alço - Çiğdem Tunç - Nilgün Saraylı demir19
Kızgın Güneş (1984) Salih Güney - Banu Alkan - Murat Soydan - Zümrüt Cansel Mesut
Kızlar Sınıfı (1984) İlyas Salman - Ayşen Gruda - Münir Özkul - Şehnaz Dilan DrJekyll
Lodos Zühtü (1984) Aydemir Akbaş - Neşe Aksoy - Ayşen Gruda snemadelisi
Mağrur Kadın - 1984 Meral Zeren - Yusuf Sezgin - Mesut Engin - Salih Kırmızı medy
Mahallenin Günleri (16 mm)
Namuslu (1984) Şener Şen - Adile Naşit - Ayşen Gruda - Erdal Özyağcılar Raty
Nefret (1984) Hülya Avşar - Bulut Aras - Fatma Girik medcezir
Neşemizi Bulalım (16 mm)
Orta Direk Şaban (1984) Kemal Sunal - Bahar Öztan - Ergun Köknar stylezz1
Öç (35 mm)
Ölüm Savaşçısı (1984) Cüneyt Arkın - Funda Fırat - Hüseyin Peyda - Orhan Günşiray Raty
Ölmez Ağacı (1984) Necla Nazır - Hakan Balamir - Çetin Öner - Erich Romm DrJekyll
Ömrümün Tek Gecesi (1984) Hülya Avşar-Kenan Kalav-Suna Yıldızoğlu Greenalmond
Pehlivan (1984) Tarık Akan - Meral Orhonsay - Yaman Okay - Erol Günaydın / DVD orhan
Pehlivan (1984) Tarık Akan - Meral Orhansay - Yaman Okay - Erol Günaydın anadoluman
Postacı (1984) Kemal Sunal - Fatma Girik - Erdal Özyağcılar - Ulvi Alacakaptan stylezz1
Sensiz Olamam
Sev Ölesiye (1984) Murat Soydan - Bilun Nazlıhan - Kamil Sönmez - Sümer Tilmaç DrJekyll
Sev Yeter (1984) Müslüm Gürses - Muhterem Nur - Ayşen Cansev muslumcu006
Sevdalandım (1984) İbrahim Tatlıses - Sezer Güvenirgil - Hayati Hamzaoğlu - Ali Tutal DrJekyll
Sevginin Bedeli 1984 Gökhan Güney, Oya Aydoğan, Ayşe Gül, Fatoş Çelik, Bülent Kayabaş ismail10
Sevmek Yeniden Doğmak - 1984 Ümit Besen, Yaprak Özdemiroğlu, Mehmet Ali Erbil 1adam
Sevdalı (16 mm)
Sıra Sende Yosma (16 mm)
Sokaktan Gelen Kadın (1984) Banu Alkan - Mahmut Cevher - Turgut Özatay Greenalmond
Sonsuz Sokaklar (16 mm)
Şabaniye ( 1984 ) Kemal Sunal - Çiğdem Tunç - Erdal Özyağcılar - Adile Naşit yedi_numara
Şaşkın Gelin (1984) Meral Zeren - Engin Çağlar - Öztürk Serengil - Münir Özkul / VHS Betamax
Şaşkın Gelin (1984) Meral Zeren - Engin Çağlar - Öztürk Serengil - Münir Özkul DrJekyll
Şişi Şiki Baba (16 mm)
Taçsız Kraliçe (1984) Ahu Tuğba - Burçin Oraloğlu - Tanju Gürsu - Nuri Alco Betamax
Takip (Acı Kader)
Tutku - 1984 Hülya Avşar - Kenan Kalav - Meral Orhonsay - Celile Toyon Hyde
Uç Güzel Güvercinim (1984) Mahmut Tuncer - Müge Akyamaç - Bülent Bilgiç booble
Umut Mahkumları (16 mm)
Utanıyorum (1984) Ferdi Tayfur - Nilgün Akçaoğlu - Fatih Özses Tarya
Üç Karışlık Dünya (16 mm)
Üşütük - 1984 Aydemir Akbaş - Tuluğ Çizgen - Sadettin Erbil - Erdinç Akbaş medy
Üç Süpermen Olimpiyatlarda (1984) Yılmaz Köksal - Levent Çakır - Stefano Martinenghi DrJekyll
Yabancı - 1984 Kadir İnanır - Hülya Avşar - Bülent Bilgiç medy
Yangın (1984) Ahu Tuğba - Can Gürzap - Salih Güney - Erol Taş - Hüseyin Peyda Orhan
Yer Altı (35 mm)
Yaşadıkça (1984) Cüneyt Arkın - Serpil Çakmaklı - Sait Seyit (VHS) snemadelisi
Yaşadıkça - 1984 Cüneyt Arkın - Serpil Çakmaklı - Sait Seyit medy
Yavrularım (1984) Çetin Tekindor - Hülya Koçyiğit - Neslihan Kuru - Sonat Bilgin kamil
Yosma - 1984 Tarık Akan - Ahu Tuğba - Nuri Alço - Şemsi İnkaya medy
Yuvasızlar
Zalim Dünya (16 mm)
Zavallılar (1984) Emrah - Oya Aydoğan - Berhan Şimşek mustafe19
Konu medy tarafından (06-17-2019 Saat 12:46 AM ) değiştirilmiştir..
|
|
|